Share |

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Θεόφιλου Κωτσίδη - ΠΟΝΤΟΣ: Προκλήσεων συνέχεια...


Αρθρο  του Θ. Κωτσίδη


ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ  ΠΟΝΤΙΟΥΣ


Του Δαμιανού Βασιλειάδη, Ποντίου
                                                                                               Αθήνα 7.7.2011

Η ποντιακή διάλεκτος δεν είναι ελληνική. Οι Πόντιοι δεν είναι Έλληνες!

Αγαθοί Πόντιοι, αλλά και εκφυλισμένοι Πόντιοι (όσοι είσαστε κομματόσκυλα 
του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς να αποκλείονται και τα άλλα κόμματα)
Διαβάστε το ανωτέρω (κατωτέρω) κείμενο του κ. Κωτσίρη, για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται, καθώς και την ιστοσελίδα, που παραθέτει.
Αυτά που θα διαβάσετε θα σας φανούν εξωπραγματικά, θα σας φανούν γελοία, θα τα θεωρήσετε λάθη ή παραλήψεις κάποιων ανόητων παρατρεχάμενων της κυβέρνησης.
Σας λέω ότι τίποτε απ’ όλα αυτά δεν συμβαίνει. Στην πραγματικότητα είναι συνειδητή πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου και της κλίκας του για να δημιουργήσει από την πατρίδα μας, προσέξτε:
Πρώτον, μια πολυπολιτισμική, πολυφυλετική και πολυεθνική χώρα με ανοιχτά σύνορα, όπου και οι Έλληνες, αν επιζήσουν, θα αποτελούν μειονότητα ανάμεσα στις άλλες.
Δεύτερο, να παραδώσει στους γείτονές μας το Μισό Αιγαίο, τη Θράκη, τη Μακεδονία και την Ήπειρο (την Κύπρο την έχει εγκαταλείψει) και
Τρίτον, να μας υπαγάγει ως δορυφόρο –υποτελή στη Νέο – Οθωμανική Τουρκία, για να μας ελέγχει, γιατί είμαστε, όπως λέει και ο Κίσινγκερ ατίθασοι. Κι’ όλα αυτά έως ότου εξαφανιστεί από προσώπου γης το ενοχλητικό γένος των Ελλήνων και των Ποντίων φυσικά, παρ’ όλο που η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου δεν τους αναγνωρίζει ως Έλληνες.
Μέσα σ’ αυτή τη στρατηγική εντάσσεται και το σχέδιο που περιγράφει ο κ. Κωτσίρης και φαίνεται εκ πρώτης όψεως άνευ σημασίας.
Ποιο είναι αυτό το σατανικό πραγματικά σχέδιο, που ξεπερνά τα όρια της επιστημονικής φαντασίας, αλλά δεν είναι φαντασία, παρά μόνο τραγική πραγματικποτητα.
Απλούστατα: να μας κάνει κι’ εμάς τους Ποντίους μια μειονότητα στην Ελλάδα, όπως τις άλλες που θέλει να δημιουργήσει, για να αφανιστεί ο Ελληνισμός, χάρις στην παγκοσμιοποίηση και την Νέα Τάξη, που υπηρετεί πιστά και συνειδητά η κυβέρνησή του Γιώργου Παπανδρέου, κατ’ εντολή των «άσπονδων φίλων και συμμάχων μας».
Όπως είναι λογικό, όταν η μητρική γλώσσα κάποιου, στην περίπτωσή μας των Ποντίων, δεν είναι ελληνική, σαφώς και εκείνοι που την ομιλούν δεν είναι Έλληνες. Εμείς λοιπόν θα προσπαθούμε στη συνέχεια να αποδείξουμε στους διεθνείς οργανισμούς, στα ξένα πανεπιστήμια και στο διαδίκτυο, ότι τρόπον τινά δεν είμαστε ελέφαντες! Ακριβώς όπως συμβαίνει και με το πρόβλημα της Μακεδονίας.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, (η κυβέρνησή του και οι βουλευτές του, ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν και επίορκοι Πόντιοι), εφαρμόζει, κατ’ εντολήν των πατρόνων του, μια ανθελληνική πολιτική, η οποία είναι μοντέρνα και πολύ πετυχημένη. Ποια δηλαδή: Στις απαιτήσεις των γειτόνων μας δεν αντιδρά, για να μην πω ότι τους ενισχύει έμμεσα ή άμεσα. Λέει λ.χ. ο κ. Νταβούτογλου ότι το Καστελόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο. Η ελληνική κυβέρνηση δεν αντιδρά. Η Τουρκία το κυκλοφορεί παντού και δημιουργεί ντε φάκτο καταστάσεις, έως ότου δημιουργηθούν και de jure.
Το ίδιο συμβαίνει και στα άλλα εθνικά θέματα. Το ίδιο με τις γκρίζες ζώνες. Ήδη το προξενείο στην Θράκη έχει μεταβληθεί σε τούρκικη κυβέρνηση της περιοχής. Είναι κράτος έν ανυπαρξία κράτους, ελληνικού φυσικά, αν θεωρήσουμε ότι σε τελευταία ανάλυση είναι ελληνικό.
Το σημαντικό είναι ότι, το γεγονός τελικά πως οι Πόντιοι δεν είναι Έλληνες, αλλά μια μειονότητα στην Ελλάδα, δημιουργεί στους Σκοπιανούς την πρόφαση και τελικά το δικαίωμα, να διεκδικούν την ελληνική Μακεδονία, μιας και στη Μακεδονία, όπου ο πληθυσμός στην πλειονότητά του είναι κυρίως ποντιακός, δεν υπάρχουν καν Έλληνες, αλλά διάφορες ξένες προς την Ελλάδα εθνότητες: Πόντιοι, Βλάχοι, Αρβανίτες κ.λπ.
Τι κάνουν οι Πόντιοι στην περίπτωση αυτή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις;
Τι κάνει η Παμποντιακή Ένωση Ελλάδας. Τι κάνουν οι Ποντιακοί Σύλλογοι; Τι κάνουν οι ίδιοι οι Πόντιοι, εδώ και ανά την υφήλιο;
Δεν καταλαβαίνουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και οι συν αυτώ, μας περνάει ούτε λίγο ούτε πολύ για  χ α ϊ β ά ν ι α!
Μήπως γνωρίζουν οι Πόντιοι ότι η ελληνική Βουλή δεν αναγνώρισε έως σήμερα τη  γ ε ν ο κ τ ο ν ί α  των Ποντίων;
Κι’ εμείς ζητάμε από την Τουρκία την ίδια, αλλά και από όλα τα κράτη του κόσμου να αναγνωρίσουν τη γενοκτονία, όταν εμείς οι ίδιοι ως Έλληνες δεν την αναγνωρίζουμε!;
Αιδώς Πόντιοι! Αιδώς! Εκτός κι’ αν οι ίδιοι αναγνωρίζετε και παραδέχεστε ότι είμαστε χαϊβάνια. (Περιλαμβάνω και τον εαυτό μου, παρ’ όλο που αντιστέκομαι).
Τότε καμία αιδώς! Και ζητώ γονυπετώς συγγνώμη.
Δαμιανός Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου