Share |

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Νίκος Καραβαζάκης Υπόλοιπο Αττικής Συνδυασμός ΟΧΙ

Η απάνθρωπη τροϊκανή Κατοχή και ο απόκοσμος κυνισμός των νέων Τσολάκογλου, με ώθησαν να αναλάβω την πρωτοβουλία να ιδρύσω τον Μάρτιο του 2011 την ομάδα ανεξάρτητων πολιτών Σαρωνικού ( ΟΑΠΣ ). Με τη συμμετοχή των μελών και φίλων της ΟΑΠΣ, πραγματοποιήθηκαν μαζικές πολιτικές εκδηλώσεις στην Ανάβυσσο και στα Καλύβια. Κορυφαία ήταν αυτή με θέμα τις γερμανικές πολεμικές οφειλές και σύνθημα ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ, τον Οκτώβριο του 2011 στην Αθήνα. Τότε αναγνωρίστηκε ως κεντρικό το πολιτικό αυτό αίτημα και έκτοτε δεσπόζει! Επίσης, συστρατευθήκαμε στην πανεθνική εκστρατεία ανακήρυξης της ελληνικής ΑΟΖ, χάρη στην εμπνευσμένη ανάλυση και ανάδειξη του θέματος από τον στρατηγικό σύμβουλο κ. Νίκο Λυγερό.
Μελετώντας συνεχώς τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, με την αγωνία αναζήτησης των αιτίων και των αιτιών που οδήγησαν στην απίστευτη απαξίωση και κατάπτωση που βιώνουμε, διαμόρφωσα την άποψη και πρόταση που εξέθεσα τον Ιανουάριο του 2012 ενώπιον επτά καθηγητών στην παλαιά Βουλή. Η θετική αποδοχή εκ μέρους τους και η ενθουσιώδης προώθησή της από τους φίλους της ΟΑΠΣ, προκάλεσαν την σκέψη συμμετοχής μου στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Τελικά, η συγκρότηση του συνδυασμού ΟΧΙ , διευκόλυνε την προεκλογική ανάμιξή μου . Προπάντων ως τρόπου διάδοσης μέσω του διαλόγου, των σκέψεων και προτάσεών μου για τη διέξοδο της Ελλάδας από την κρίση με τις δικές της δυνάμεις!
Πιστεύω πως αυτές οι εκλογές όχι μόνο θα ορίσουν το τέλος του δικομματισμού αλλά θα αποδομήσουν όλο το φαύλο σύστημα της διαφθοράς, της διαπλοκής και του ραγιαδισμού, που απλώθηκε στην χώρα από την μεταπολίτευση του ’74.
Πιστεύω πως οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα κάνουν την μεγάλη στροφή και θα αναδείξουν νέες πολιτικές δυνάμεις και πολίτες, για να δοκιμαστούν στον στίβο απελευθέρωσης και αναγέννησης της πατρίδας μας!

Νίκος Καραβαζάκης

Υπόλοιπο Αττικής Συνδυασμός ΟΧΙ