Share |

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Βιτάλης


Ζειά, Β' φάση: Τσακίζουμε τα κυκλώματα.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, προχωρά στη Β΄ φάση της αντεπίθεσης, κατά των διεθνών και εγχώριων κυκλωμάτων, που ελέγχουν τη διατροφή του Λαού μας, δηλητηριάζοντάς τον με τα συνθετικά/χημικά τους τρόφιμα.

Η πρώτη φάση, με την απόλυτα επιτυχημένη σπορά από Έλληνες αγρότες, άνω των χιλίων στρεμμάτων, του αρχαίου ελληνικού σπόρου, το οποίο οι Γερμανοί έχουν πιστοποιήσει (δυστυχώς) ως Triticum Diccocum Spelta Aegilops (Τρίφυλλον, Δίκκοκον, Αιγαιακόν, Σπαρτό), έχει ολοκληρωθεί.

Ήδη η Ζειά, έχει θεριέψει φιλοξενούμενη και πάλι μετά από 80 χρόνια, στη μάνα ελληνική γη, και σε λίγο καιρό, θα δρέψουμε τους πρώτους καρπούς της, για να διανεμηθεί ως αλεύρι πια, στους Έλληνες πολίτες (και όχι καταναλωτές επιτέλους).

Περνάμε στη δεύτερη φάση: Αυτήν της μαζικής πια εισαγωγής της Ζειάς, πιστοποίησής της από ελληνικό Πανεπιστήμιο και αντικατάστασης ει δυνατόν, όλης της ελληνικής σιτοπαραγωγής, της βασισμένης στα δηλητηριώδη και γλουτενούχα (κόλλα) υβρίδια των πολυεθνικών και των εγχώριων νταβατζήδων που τα διακινούν.

Επιστημονική επιτροπή του Πατριωτικού Μετώπου, αναχωρεί εντός των επομένων εβδομάδων σε χώρα του τρίτου κόσμου, που διαθέτει τη Ζειά όπως όλα δείχνουν, στη πρωτογενή της μορφή, για να την πιστοποιήσει στα εργαστήρια.

Δεν θα αναφέρουμε τη χώρα στην οποία εντοπίσαμε τον αρχαίο σπόρο, για ευνόητους λόγους. Θα πούμε όμως, πως στόχος μας αυτή τη φορά είναι να φέρουμε ολόκληρο καράβι με τον αρχαίο σπόρο, γύρω στα 5 εκατομμύρια κιλά αυτή τη φορά.

Η διαδικασία θα είναι η ίδια με πέρσι: Οι ενδιαφερόμενοι θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία και την προαγορά του σπόρου, με ανοιχτές ενώπιον τους διαδικασίες, και με τιμή η οποία θα καθορισθεί και πάλι, με βάση την αγορά, τα μεταφορικά και τα υπόλοιπα διαχειριστικά έξοδα. Χωρίς κέρδη, προμήθειες, μεσάζοντες κλπ γνωστά νταβατζηλίκια.

Ελληνίδες και Έλληνες Αγρότες, Αρτοποιοί, Βιοτέχνες: Μπείτε στον αγώνα, για να τσακίσουμε τα διεθνή και εγχώρια κυκλώματα του ψωμιού.

Μην ξεχνάτε, πως σήμερα οι αγώνες δεν γίνονται με «σπαθιά και άρματα». Μην ξεχνάτε πως η ιστορία έχει επανειλημμένα αποδείξει πως όποτε πήραμε τα όπλα στα χέρια, τη σκανδάλη πάντοτε την κράταγαν ξένα κέντρα, πέραν των εθνικών συνόρων. Με αποτέλεσμα να αλληλοεξοντωνόμαστε.

Μην ξεχνάτε πως σήμερα οι αγώνες, δεν γίνονται με ξεπερασμένα αριστεροδέξια παρωχημένα δόγματα, σωτήρες, μεσσίες, στημένους στο κοινοβούλιο ψευδοτσαμπουκάδες, σουγιάδες και τζαμπαμαγκιές.

Οι Λαοί όλου του κόσμου, αντιστέκονται ανακαλύπτοντας συνεχώς, εναλλακτικές μορφές τραβήγματος του χαλιού κάτω από τα πόδια των νεοταξιτών. Τόσο στη διατροφή, όσο και στην ενέργεια και στις συναλλαγές τους. Γνωρίζουν πως οι νεοταξίτες, κρατάνε και το μαχαίρι και το καρπούζι, που λέγονται οπλικά συστήματα και συστήματα παρακολούθησης. Έτσι, τους χτυπάνε εκεί που τους πονάει: Στα υπερκέρδη τους που προκύπτουν από την παρασιτική αλλά και δηλητηριώδη δραστηριότητα τους.

Έτσι κι’ εμείς, πρέπει με μέθοδο, σύνεση και αποφασιστικότητα:

1.    Να αλλάξουμε τις διατροφικές συνήθειες του Λαού μας, επιστρέφοντας στα αγνά ελληνικά προϊόντα, αυτά που έθρεψαν και γιγάντωσαν, γενιές και γενιές.

2.    Να πάρουμε στα χέρια μας την ενέργεια και τους φυσικούς πόρους της χώρας μας.

3.    Να επαναπροσανατολίσουμε τις διεθνείς μας συμμαχίες, επιστρέφοντας στη φυσική και ιστορική μας κοίτη, που είναι τα Βαλκάνια, οι Παρευξείνιες και οι Παραμεσόγειες χώρες.

4.    Να ελέγξουμε τη ρευστότητα (cash flow) της οικονομίας μας.

5.    Να στήσουμε τέλος τα Ορκωτά Δικαστήρια και την πραγματική (Άμεση) Δημοκρατία, για να στείλουμε όλους τους αλητήριους που κατάστρεψαν το παρόν και το μέλλον μας, εκεί που τους αξίζει.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, με συνέπεια, διάφανο πολιτικό πλαίσιο και λόγο, χωρίς να ζητά την ψήφο κανενός, για μια ακόμη φορά, θα κάνει το ιστορικό του καθήκον.

ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ: ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.


Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 
Γραφεία Αθηνών: 
Διδυμοτείχου 15-17, 
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr allilegion@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου