Share |

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Σταύρου Βιτάλη- Η «δικαίωση» του ΠΑΜ

ΠΑΜ: Διανομή Ζειάς.
Μέσα στο χάος της ελληνικής πραγματικότητας και στο απόγειο της κρίσης, το Πατριωτικό Μέτωπο και το Συνεταιριστικό-Μη Κερδοσκοπικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Αλληλέγγυον», ΔΡΟΥΝ. Δεν φληναφούμε,…
00:32:34
Προστέθηκε στις 21/11/2012
4.567 προβολές
Αθήνα, 10 Ιουνίου, 2013.

Η «δικαίωση» του ΠΑΜ

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

Μια καινούργια «καραμέλα», κυκλοφορεί από χθες για το Κίνημα, μετά την επιβεβαίωση της προειδοποίησής μας πως «οι δήθεν αμεσοδημοκρατικές κινήσεις που εμφανίστηκαν πρόσφατα, είναι στημένες και από πριν ξεπουλημένες»:

Αυτολιβανίζεται το ΠΑΜ, λένε εν χωρώ οι επαγγελματίες των μυστικών υπηρεσιών στο διαδίκτυο.

Από κοντά τους και οι κάθε είδους χρήσιμοι αφελείς, που τρέχουν σαν αλαφιασμένο κοπάδι προβάτων, «όπου γάμος και χαρά». Όλοι τούτοι οι απελπισμένοι δυστυχείς, οι οποίοι, όπως χαρακτηριστικά έλεγε ο γιατρός (που πρώτος ξεκίνησε τον αγώνα κατά της εθνικής προδοσίας πετώντας περιφρονητικά το παπούτσι του στον ανεκδιήγητο ΓΑΠ το 2010), ο Στέργιος Πραπαβέσης:

«Αυτού του τύπου ο λαός, περιμένει να ακούσει τη λύση του προβλήματός του από το ΜΕΓΚΑ και ει δυνατόν από την Τρέμη και τον Πρετεντέρη».

Σήμερα, «πουρνό-πουρνό», οι δηλώσεις Σαμαρά για τις συμφωνίες που έκανε με τους Τούρκους για την ΑΟΖ, επιβεβαιώνουν μια ακόμη προειδοποίησή μας: Πως το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του, έχει ήδη συμφωνήσει για διχοτόμηση/μοιρασιά του Αιγαίου με τους Τούρκους.

Είπε ο Σαμαράς επί λέξει: «Ήδη τα συζητήσαμε μεταξύ μας σε βάθος όλα αυτά. Τα συμφωνήσαμε σε μεγάλο βαθμό. Κι εφ' όσον τηρηθούν τα συμφωνημένα, το κλίμα ανάμεσά μας μπορεί πράγματι να αλλάξει».

Γνωρίζουμε πως ενοχλεί το γεγονός ότι το Κίνημα αυτό, το οποίο έχουν απομονώσει οι πάντες του συστήματος πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, έχει τοποθετηθεί με εντιμότητα αλλά και με επιστημονική εγκυρότητα σε όλα σχεδόν τα ζητήματα που προέκυψαν σε βάρος της χώρας και του Λαού μας, από τις επιλογές του πολιτικού συστήματος.

Αυτό που τώρα μας «απαγορεύουν», είναι να το υπενθυμίζουμε. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.

Παράλληλα όμως να ξεκαθαρίσουμε πως δεν χαιρόμαστε καθόλου επειδή επιβεβαιωθήκαμε:

1. Όταν είπαμε πως έχουν αποφασίσει να μοιράσουν το Αιγαίο στη μέση, από το Δεκέμβριο του 2012.

2. Όταν μιλήσαμε για σαραγεβοποίηση της Αθήνας, από τον Αύγουστο του 2012.

3. Όταν αναφερθήκαμε στην επικείμενη εμπλοκή της Blackwater και Eurogentfor, επανειλημμένα μάλιστα, και το 2011 και το 2012.

4. Όταν από την πρώτη στιγμή της θεσμικής συγκρότησής μας, από το 2009, προβλέψαμε πως ο στόχος τους είναι ο ελληνικός εθνοχώρος και πως ο αγώνας μας πρέπει να έχει ΚΥΡΙΩΣ «εθνικοαπελευθερωτικά χαρακτηριστικά».

Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε τον μακρύ κατάλογο των προβλέψεων/προειδοποιήσεων/δράσεων του Πατριωτικού Μετώπου:

1. Για τους στημένους κλώνους, «αντίγραφα» του ΠΑΜ (που κόλλησαν μάλιστα προκλητικά και ένα –ΠΑΜ πίσω από τον τίτλο τους).

2. Για το στήσιμο δήθεν «πατριωτικών» πολιτικών φορέων όπως πχ η Χ.Α. (Λες και ο Καραϊσκάκης ή οι βενιζελικοί Ζέρβας και Ψαρρός πχ, να ήτανε ζιγκ χάιλ).

3. Για τα δήθεν «κινήματα Άμεσης Δημοκρατίας». (Ενώ τα μοναδικά ιστορικά και καθαρόαιμα κινήματα αυτού του τύπου ήταν, είναι και παραμένουν, το ΠΑΜ και  το ΕΚΑΔ).

4. Για τους «κατασκευαστές αμεσοδημοκρατικών συνταγμάτων», (ενώ υπάρχει δουλειά συγκροτημένη και ολοκληρωμένη εδώ και πολλά χρόνια).

5. Για το ότι ενώ βάλαμε το θεμέλιο στην πλήρη αλλαγή του διατροφικού σκηνικού της Πατρίδας μας, διανέμοντας τον αρχαίο σπόρο Ζειά, σε εκατοντάδες αγρότες.(Ενώ κάποιοι άλλοι, οργανώσεις φαντάσματα, βραβεύτηκαν από το σύστημα).

6. Για το ότι βάλαμε επίσης το θεμέλιο για την πραγματική Αλληλεγγύη, το Αλληλέγγυον Συνεταιριστικό Δίκτυο, που έσπασε τους μεσάζοντες. (Ενώ στη συνέχεια ο τόπος γέμισε με «κινήματα», είτε τυχοδιωκτών της «αρπαχτής», είτε ουρών ζητιανιάς).

Κλπ κλπ κλπ.

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, αυτή η πολιτική συγκρότηση αλλά και δράση, θα θεωρούνταν ως τουλάχιστον άξια της μαζικής προσοχής των πολιτών.

Σε τούτη τη χώρα της μισαλλοδοξίας και της «κατσίκας του γείτονα», η κριτική που δέχεται τώρα, στη δικαίωση των προβλέψεών του το Πατριωτικό Μέτωπο, είναι η κλασική του πολίτη εκείνου, που συμμετείχε στον εξοστρακισμό του Αριστείδη του Δίκαιου: (Σύμφωνα με την ιστορία, ένας αγράμματος πολίτης, που δεν τον γνώριζε ούτε στην όψη του, συναντώντας τον Αριστείδη καθοδόν, του ζήτησε να γράψει πάνω στο όστρακο το όνομα "Αριστείδης". Οπότε, χωρίς καν να του φανερωθεί εκείνος, τον ρώτησε τι κακό είχε κάνει ο Αριστείδης και ζητούσε να τον εξορίσουν. Τότε ο πολίτης του απάντησε πως τίποτε μεν δεν είχε κάνει το κακό, αλλά κουράστηκε να ακούει συνέχεια να τον λένε όλοι "δίκαιο – δίκαιο". Και ο Αριστείδης, μετά από αυτό, χωρίς καθόλου να διστάσει, έγραψε επάνω στο όστρακο το όνομά του).

Φανταστείτε τι θα λέγανε, αν ζητάγαμε και την ψήφο τους. Πράγμα που δεν πράξαμε, (παρά τα δεκάδες χιλιάδες μέλη μας που μας πίεζαν αφόρητα) τιμώντας τις αμεσοδημοκρατικές μας αρχές.

Ας αναρωτηθούμε και ας βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Εάν το κάνουμε αυτό, θα καταλήξουμε χωρίς «φόβο και πάθος», πως το Πατριωτικό Μέτωπο, με την πολιτική του συγκρότηση, με το Αμεσοδημοκρατικό Σύνταγμά και τη δράση του, είναι η μοναδική διέξοδος από την πολλαπλή κρίση που βιώνουμε.

Και αργά η γρήγορα, θα δικαιωθεί.

Έτσι «για να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση» και το ψωμί μοιρασμένο δίκαια, να ξαναστρωθεί στο ελληνικό τραπέζι.

Υ.Γ. Εκείνος ο ποιητής που έγραψε επιστολή στο Σαμαρά και πήρε απάντηση,   ακόμη δεν έχει απαντήσει στη δική μας επιστολή. Θα φταίμε εμείς τώρα, να τον προειδοποιήσουμε πως αν δεν απαντήσει τελικά, θα δικαιούται από Νάνος Βαλαωρίτης και για το μέλλον, να μετονομασθεί σε νάνος-σκέτο;


Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr allilegion@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου