Share |

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΠΑΜ: Και… εγεννήθη, Τράπεζα Ελληνικών Σπόρων & Φυτών.

Αθήνα, 8  Ιουλίου, 2013.  
ΠΑΜ: Και… εγεννήθη, Τράπεζα Ελληνικών Σπόρων & Φυτών.
Σε μια αποφασιστική κίνηση, προχώρησε το Πατριωτικό Μέτωπο: Ολοκλήρωσε σήμερα τις διαδικασίες ίδρυσης Τράπεζας Ελληνικών Σπόρων και Φυτών, αναπληρώνοντας το τεράστιο κενό που υπήρχε σε αυτόν των χώρο. Όχι μόνο λόγω της ανυπαρξίας του Κράτους, αλλά και μετά την υποβάθμιση/εξαφάνιση του ΕΘΙΑΓΕ, του μοναδικού δημόσιου φορέα, που ασχολούνταν έστω με τεράστιες δυσκολίες με τον τομέα αυτόν.
Τον επιστημονικό τομέα ανέλαβε επιστημονική επιτροπή επικεφαλής της οποίας τίθεται επικεφαλής, διεθνούς κύρους Πανεπιστημιακός Καθηγητής και στελεχώνεται με Πανεπιστημιακούς, Ερευνητές και Γεωπόνους.
Παράλληλα, προετοιμάστηκαν, πεντακόσια (500) στρέμματα εύφορης καλλιεργούμενης έκτασης στη περιοχή της Λαμίας, για να σπαρθούν οι πρώτοι αρχαίοι και πρωτογενείς σπόροι (Ζειά, Έμμερ, κόκκινο καλαμπόκι, καρπούζι μικρό μαύρο κλπ κλπ), οι οποίοι θα καταφθάσουν την Ελλάδα από την Μέση Ανατολή (από μια περιοχή, από τις πολλές τις οποίες οποίες ίδρυσε ο Μέγας Αλέξανδρος), την ερχόμενη εβδομάδα.
Τη ίδια ώρα, οργανώνεται σύγχρονος στεγασμένος χώρος αποθήκευσης σπόρων, έκτασης δύο χιλιάδων (2.000) τετραγωνικών μέτρων και υψηλών προδιαγραφών στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής, ο οποίος θα φιλοξενήσει τους σπόρους, οι οποίοι θα διατίθενται στους Έλληνες επαγγελματίες και ερασιτέχνες καλλιεργητές.
Στις σκοτεινές εποχές που βιώνουμε και στις ακόμη σκοτεινότερες που έρχονται, το Πατριωτικό Μέτωπο με τις δράσεις του, για μια ακόμη φορά, αποδεικνύει, πως όσο υπάρχουν Έλληνες Πατριώτες, η χώρα αυτή η οποία γεννήθηκε από το φωτεινό πνεύμα και τις θυσίες των προγόνων της, δεν θα χαθεί.
Κουράγιο Έλληνες. Θα τα καταφέρουμε.
Και μην ξεχνάτε: Το Πατριωτικό Μέτωπο, δεν ζητά την ψήφο σας. Ζητά μόνο, να πάρουμε ως Λαός, την υπόθεσή μας στα χέρια μας.
Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr
 pametopo@gmail.com

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr
 allilegion@gmail.com 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου