Share |

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΠΑΜ: Μετά την «αριστερή» λάσπη, τώρα και η «ακροδεξιά».

Αθήνα, 15  Ιουλίου, 2013.  
ΠΑΜ: Μετά την «αριστερή» λάσπη, τώρα και η «ακροδεξιά».
Γκαιμπελικού τύπου λάσπη εξαπολύει αυτές τις μέρες η φασίζουζα ακροδεξιά με τα διαδικτυακά φερέφωνά της, κατά του Πατριωτικού Μετώπου.
Μετά τη φασίζουσα «αριστερά» - φερέφωνα της οποίας υποστήριξαν πως το Κίνημα,  «οραματίζεται για την Ελλάδα, την Ελβετία των κλεπτοκρατών» - η φασίζουσα «ακροδεξιά», με τη λογική του «ψίθυρου» – όπως τους δίδαξαν οι δάσκαλοί τους Μανιαδάκης/Γεωργαλάς – διαδίδει ότι, το Πατριωτικό Μέτωπο «κρύβεται πίσω από τον ανομολόγητο στόχο του, να διαλύσει την εθνική υπόσταση της Ελλάδας, με Καντονοποίηση».
Απαντάμε με τον πυρήνα της πολιτικής μας σκέψης, που είναι το Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας, το οποίο καταθέσαμε εδώ και πολλά χρόνια στην κρίση του Ελληνικού Λαού, όπου στο πρώτο του κιόλας Κεφάλαιο το οποίο αναφέρεται στις «Θεμελιώδεις Αρχές» και στο άρθρο 2, ξεκαθαρίζει με το σαφέστερο και διαυγέστερο τρόπο:
«Η ανεξαρτησία, η ελευθερία, η κυριαρχία, η εδαφική ακεραιότητα και η Εθνική αυτοδιάθεση είναι μη επιδεχόμενα παραίτησης δικαιώματα του Έθνους».
Λίγο δε παρακάτω, στο άρθρο 13, αναφέρει, επίσης με το σαφέστερο και διαυγέστερο τρόπο:
«Η Εθνική επικράτεια δεν μπορεί ποτέ να παραχωρηθεί, να μεταβιβαστεί, να ενοικιαστεί, ή να εκποιηθεί με κανέναν τρόπο, είτε προσωρινό, είτε εν μέρει, σε ξένα Κράτη ή άλλα υποκείμενα και συλλογικότητες του διεθνούς δικαίου».
Φυσικά στις εποχές που ζούμε, όπου και τα «αριστερά» αλλά και τα «δεξιά» επιχειρήματα είναι μόνο τα γρυλίσματα και οι κραυγές μίσους, δεν περιμέναμε από κανέναν από δαύτους, να αναγνώσει τουλάχιστον το Σύνταγμά μας, την πολιτική μας σκέψη δηλαδή, και πάνω σε αυτήν, να ασκήσει, εποικοδομητική κριτική.
Προφανώς τόσο οι «προοδευτικοί» του Τσίπρα, όσο και οι «πατριώτες» του Μιχαλολιάκου,  το μόνο που έχουν στο μυαλό τους, είναι η εξουσία, και η διατήρηση του συγκεντρωτικού/κομματικού κράτους, το οποίο θα συνεχίζει να κατακλέβει το Λαό, πάντα για το… καλό του.
Έτσι, ως κλασικοί εξουσιαστές και οι μεν και οι δε, είναι μάλλον φυσικό να πανικοβάλλονται, από τη δρομολογημένη πια αλλά και σταθερή άνοδο του Πατριωτικού Μετώπου (και των αρχών της Άμεσης Δημοκρατίας από τις οποίες αυτό διαπνέεται), στη συνείδηση του ελληνικού Λαού.
Γιατί μάλλον χαλάμε τη «σούπα» τους, καλώντας το Λαό, συχνά-πυκνά και σε κάθε τόνο, να μην πέσει στην παγίδα των εμφυλιοπολεμικών κηρυγμάτων μίσους που συστηματικά και με εντολή ξένων κέντρων, αμφότεροι καλλιεργούν.
Γιατί μάλλον χαλάμε τη σούπα τους, όταν λέμε στον ελληνικό Λαό, πως το πρόβλημα της χώρας είναι πολιτειακό, και πως δεν σώνεται με νέους μεσσίες, σωτήρες και ψηφουλάκια, βουλευτηλίκια και Lexus.
Γιατί προφανώς επίσης, ο Ιωάννης Καποδίστριας, ο μέγιστος των Ελλήνων Πολιτικών, 182 χρόνια μετά την δολοφονία του, ακόμη ενοχλεί με τη σκέψη του, αυτούς τους τύπους με τα παλούκια στο χέρι, ιδεολογικούς απόγονους των δολοφόνων του, κοτζαμπάσηδων της Μάνης.
Η ιστορία όμως, επαναλαμβάνεται ως τραγωδία ή ως φάρσα.
Έτσι λοιπόν, τόσο τα ορφανά του Χίτλερ και του Μουσολίνι, όσο και τα αντίστοιχα ορφανά του Στάλιν και του Νετσάγιεφ,  όσο κι’ αν στέκονται ακόμη όρθια στο θέατρο σκιών και παραλόγου, ελέω ταλαίπωρου ελληνικού Λαού και Σόρος, τρέμουν, βλέποντας την ημερομηνία λήξης τους.
Η Άμεση Δημοκρατία, παιδί της αρχαίας ελληνικής σκέψης και παγκόσμιο αίτημα όλων των Λαών του Κόσμου σήμερα, είναι ante portas, και αργά η γρήγορα, θα τη δούμε να απλώνεται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου.
Και οι φασισμοί, ναζισμοί, κομμουνισμοί, σοσιαλισμοί, φιλελευθερισμοί και όλοι οι ξενόφερτοι  –ισμοί, θα πάνε εκεί που θα’ πρεπε να είναι, εδώ και εκατονταετηρίδες:
ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου