Share |

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Βιτάλης για Ρώσους Βουλευτές και Σνόυντεν.

Αθήνα, 9  Ιουλίου, 2013.  
Βιτάλης για Ρώσους Βουλευτές και Σνόυντεν.
Σχετικά με «πληροφορίες» που «διέρρευσαν» στα διεθνή και ελληνικά ΜΜΕ, πως «Ρώσοι Βουλευτές ζήτησαν την έκδοση του Σνόουντεν στις ΗΠΑ», ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρος Βιτάλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μας ζήτησαν – επίμονα μάλιστα, λόγω ίσως και του γεγονότος πως το Κίνημα, είναι Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης – να πάρουμε θέση επί του ζητήματος αυτού. Έστω κι’ αν σε κανένα από τα διεθνή και εθνικά ΜΜΕ, παρότι «κυκλοφορά» η είδηση αυτή, ουδείς αναφέρει ποιο Ρώσοι Βουλευτές, υπέβαλλαν τέτοιο αίτημα.
Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν:
1. Το Πατριωτικό Μέτωπο, δεν είναι απολογητής κανενός. Πολλώ δε μάλλον κάποιων πιθανά χρήσιμων ηλίθιων, που κατοικοεδρεύουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.
2. Το ΠΑΜ, δεν φιλοδοξεί να παίξει το ρόλο του ΚΚΕ, στη σχέση του με τη Ρωσία. Δεν αναπολούμε με καμία συμπάθεια τις εποχές που όταν ο «Μπρέζνιεφ κρυολογούσε, ο Φλωράκης φταρνιζόταν». Ούτε φυσικά το πολιτικό σύστημα της Άμεσης Δημοκρατίας το οποίο είναι και η πολιτική φιλοσοφία του ΠΑΜ, έχει καμία σχέση με αυτό της Ρωσικής Ομοσπονδίας. (Παρεμπιπτόντως, ουδείς εκ των Ρώσων φίλων μας, και σε καμία φάση των διαρκών επαφών μας, έθεσε ζήτημα για τις πολιτικές αρχές του Κινήματος). Η θεμελιώδης αρχή μας, για επιστροφή της Ελλάδας, στις ιστορικές και φυσικές της συμμαχίες, στηρίζεται στην ιστορική, πολιτικοεπιστημονική αλλά και γεωστρατηγική της διάσταση και όχι σε συναισθηματισμούς, οι οποίοι καλώς ή κακώς, δεν υφίστανται στις Διεθνείς Σχέσεις.
3. Ήδη καλέσαμε μέσω του Γραφείου μας στη Μόσχα, το Ρωσικό Administration, να παράσχει στον Edward Joseph Snowden, κάθε δυνατή βοήθεια, ούτως ώστε να αναχωρήσει για μια από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής οι οποίες του πρόσφεραν πολιτικό άσυλο.
4. Η αντιμετώπιση ενός ανθρώπου που «βάζει το κεφάλι του στον τορβά», για να αποκαλύψει τη φρικτή αλήθεια των μυστικών υπηρεσιών, για μας, είναι υπόθεση εντιμότητας, ανθρωπισμού και πολιτισμού, αλλά φυσικά και κάθετης τοποθέτησης απέναντι στη Νέα Τάξη και στα εγκλήματά της».
Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr allilegion@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου