Share |

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Στέργιος Σμυρλής

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ κ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ (που αναρτήθηκε στο ΟLYMPIA)


Αξιότιμε κύριε Δελαστίκ,
Διαβάζοντας το συνημμένο άρθρο σας, ένοιωσα την ανάγκη να διαφωνήσω στο σημείο που λέτε ότι «η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν ελέγχουν πλέον κανέναν αρμό εξουσίας από πολιτική σκοπιά
Θα έλεγα το αντίθετο, ότι η Ηγεσία της Ελληνικής Δικαιοσύνης έχει αυτοκαταργηθεί και είναι έρμαιο του Πολιτικού συστήματος, εκδίδει αποφάσεις κατά παραγγελία και όταν αδυνατεί να εκδώσει, τότε επικαλείται σαν δικαιολογία ότι αρμόδιο είναι το Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο βέβαια δεν υπάρχει. 
 Ήταν φυσικό να καταλήξετε στο παραπάνω συμπέρασμα, γιατί τα ΜΜΕ δεν ενημέρωσαν τον Ελληνικό Λαό ότι ένα Νέο Κόμμα με το όνομα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ», κατόπιν μιας επιδέξιας πολιτικής κίνησης, ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, που συμμετέχει στις εκλογές της 25ης Μαΐου 2014 για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ότι το ενδιαφέρον ΟΛΩΝ τους για τον επικείμενο αφανισμό του ελληνικού Λαού είναι μόνο λόγια κούφια και μεγάλα, χωρίς περιεχόμενο.

Μεταβάλλοντας τα λόγια σε ΠΡΑΞΕΙΣ, την 8η Μαΐου 2014 η «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ» ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΝΣΤΑΣΗ προς το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου με το αίτημα, να μη μετάσχουν στις επικείμενες εκλογές:
  • τα ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΕΝΤΑ, από την ΖΙΜΕΝΣ και καταδικασθέντα από το Ειρηνοδικείο του Μονάχου κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, τα οποία, ως κυρίαρχα όργανα του κράτους, όχι μόνο ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ αλλά ΤΕΛΕΣΑΝ κατ’ εξακολούθηση και ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ της κατάχρησης εξουσίας και της απιστίας κατά την υπηρεσία, καθώς και το βαρυνόμενο με παράνομη δράση κατά τα έτη 2010-2013 κόμμα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκ της ασκήσεως ποινικών διώξεων κακουργηματικής μορφής κατά του πολιτικού αρχηγού αυτού και βουλευτών του.
Φυσικά, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ο ελληνικός Λαός ενημερώθηκε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την ΥΨΙΣΤΗΣ σημασίας πολιτική αυτή ενέργεια και τούτο διότι οπωσδήποτε ενοχλεί την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, που δρα στα σπλάχνα της χώρας μας. Έτσι οι μάσκες έπεσαν, αποκαλύπτοντας και τους ΔΗΘΕΝ υπέρμαχους της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ καθεστωτικούς πληροφοριοδότες-κονδυλοφόρους.
Ο Άρειος Πάγος, με την υπ’ αριθμόν 65/11-05-2014 απόφασή του έκρινε ότι: «ο συνταγματικός νομοθέτης, με το άρθρο 29 παράγραφος 1 εδάφιο α του Συντάγματος, ανήγαγε τα πολιτικά κόμματα σε ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΣΜΟ…» και κατά την ως άνω απόφασή του: «απέφυγε σε όλα τα στάδια θέσπισης και τροποποίησης των αντιστοίχων διατάξεων να διαλάβει επιφύλαξη νόμου και οποιονδήποτε ιδεολογικό ή άλλον περιορισμό, πέραν της θεσπιζόμενης υποχρέωσης η οργάνωση και η δράση τους να υπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος, ώστε να αποτραπεί κάθε επέμβαση στην ελεύθερη λειτουργία τους με νόμο ή με δικαστική απόφαση. Τέτοια δε ανεπίτρεπτη επέμβαση θα ήταν και η δικαστική απαγόρευση συμμετοχής σε εκλογές πολιτικού κόμματος…».
ΟΜΟΛΟΓΕΙ δηλαδή ο Άρειος Πάγος ότι, σύμφωνα με το Σύνταγμα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ακόμη και αν αυτή είναι παράνομη και ασύδοτη και ακόμη διότι με το άρθρο 86 του Συντάγματος, είναι υποχρεωμένος να στείλει τις δικογραφίες στην Βουλή και αυτή να ασκήσει δίωξη. Όμως στην Βουλή λιμνάζουν πάνω από 142 δικογραφίες κατά πολιτικών για τα αδικήματα της εσχάτης προδοσίας, κατάχρησης εξουσίας και παράβαση καθήκοντος και ΟΥΔΕΠΟΤΕ βρέθηκαν, οι κατά το Σύνταγμα, 30 βουλευτές να ασκήσουν την δικαστική τους υποχρέωση επιβεβαιώνοντάς μας, ότι ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
Το ερώτημα που σας θέτω είναι αν ο Άρειος Πάγος θα  ελάμβανε την ίδια απόφαση για τη ΧΑ, αν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν ευρίσκοντο υπό σοβαρά κατηγορία;
Συμφωνώ με τον συλλογισμό σας ότι συμμετοχή της ΧΑ αποστερεί σημαντικό αριθμό ψήφων από τη ΝΔ με αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ  των πολλών συνιστωσών να καθίσταται πιο γρήγορα από ό,τι περιμέναμε ρυθμιστής του πολιτικού παιχνιδιού.
Η Νέα Τάξη αρχίζει να αναπτύσσει στην Ευρώπη, παράλληλα με την Νεοταξική ψευτοδημοκρατική ολιγαρχία, ένα ιδιότυπο  προστατευτικό μηχανισμό, που με τον μανδύα του ακροδεξιού κόμματος αναλαμβάνει την υλοποίηση ειδικών αποστολών τύπου Ουκρανίας.
Με χιλιάδες τρομοκράτες και φανατικούς ισλαμιστές εντός των τειχών, με την Τουρκία να επιζητά επειγόντως επεισόδιο, με τους Μουσουλμάνους της Θράκης σε διέγερση, με την κυβέρνηση σε αποσύνθεση και τα κόμματα της Βουλής αδύναμα να κηρύξουν ένα ανένδοτο, με τον Σώρρα, την Άμεση Δημοκρατία και τον Καλλικράτη σε λειτουργία, με ΣΥΡΙΖΑ σε αντιπαράθεση με την ΧΑ, είμεθα πάνω σε ένα ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί.
Άπασες οι Πατριωτικές κινήσεις πρέπει να ενωθούν το συντομότερο.
Η συμμετοχή σας σε με μία επικείμενη Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας κρίνεται επωφελής.
Με εκτίμηση

Στέργιος Σμυρλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου